donderdag 25 oktober 2012

Pizza kip wraps




Pepperoni pizza, alsjeblieft, houdt u de korst. Deze all-round familie pleaser rolt alle smaken van uw favoriete pizza in een handige kip perceel.

ingrediënten
4 ontvelde, kipfilet borsten
20 plakken pepperoni worst
8 gram pepperoni worst, gehakt
4 plakjes mozzarella cheese
1 (28 ounce) pot spaghettisaus
1 mespuntje knoflookpoeder
zout en peper naar smaak
1 theelepel Italiaanse stijl kruiden
Kookinstructies
Verwarm de oven voor op 350 graden van F (175 graden C).
Pound kipfilets plat met een vlees hamer. Breng op smaak met knoflookpoeder, zout, peper en Italiaanse stijl kruiden.
Plaats 4 tot 5 plakjes pepperoni op elke borst en top elk met een plakje kaas. Rol borsten en bevestig deze met tandenstokers.
Bak de pepperoni in een middelgrote koekenpan tot hij heeft het grootste deel van zijn olie. Verwijder pepperoni uit de pan en zet apart. Bruine kip rollen in pepperoni olie ongeveer 5 tot 10 minuten per kant. Leg kip in een ovenschaal. Combineer spaghetti saus en gesneden pepperoni en giet over de kip.
Bak in de voorverwarmde oven gedurende 30 tot 40 minuten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten