donderdag 25 oktober 2012

Cheddar en kip Enchiladas


Het eten is een wrap met deze smakelijke kaas-en-kip gevulde tortilla's, bedekt in een rijke, romige saus, die dienen om een ​​stevige portie Mexicaanse smaken.

Meer Mexicaanse recepten

ingrediënten
1 eetlepel boter
1/2 kop gehakte groene uien
1/2 theelepel knoflookpoeder
1 (4 ounce) kan in blokjes gesneden groene pepers
1 (10.75 ounce) kunnen gecondenseerde room van champignonsoep
1/2 kop zure room
1-1/2 cups in blokjes gekookte kipfilet vlees
1 kop geraspte Cheddar kaas, verdeeld
6 (12-inch) bloemtortilla's
1/4 kop melk

Kookinstructies
Verwarm de oven voor op 350 graden van F (175 graden C). Vet een grote ovenschaal.
In een middelgrote pan op middelhoog vuur, smelt de boter en bak de groene ui tot ze gaar zijn (ongeveer 3 tot 4 minuten). Voeg de knoflook poeder, roer er dan de groene chilipepers, crème van champignonsoep en zure room. Meng goed. Reserve 3/4 van deze saus en zet apart. Om de resterende 1/4 van de saus in de pan, voeg de kip en 1/2 kopje geraspte Cheddar kaas. Roer samen.
Vul elke bloemtortilla met de kip mengsel en oprollen. Plaats de naad naar beneden in de ovenschaal.
In een kleine kom combineer de gereserveerde 3/4 van de saus met de melk. Schep dit mengsel over de opgerolde tortilla's en top met de resterende 1/2 kopje geraspte Cheddar kaas. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 30 tot 35 minuten, of tot de kaas bubbly is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten