donderdag 25 oktober 2012

Corn Dogs


Kinderen en maïs honden gaan hand in hand. Serveer deze gefrituurde lekkernijen met finger food kanten, zoals gekruide aardappelpartjes, zoete aardappel ballen of knapperige rauwkost veggie voor een kind-verheugend avondeten.

ingrediënten
1 kop gele maïsmeel
1 kopje bloem voor alle doeleinden
1/4 theelepel zout
1/8 theelepel zwarte peper
1/4 kopje suiker
4 theelepels bakpoeder
1 ei
1 kopje melk
Een kwart plantaardige olie om te frituren
2 (16 ounce) verpakt rundvlees worstjes
16 houten spiesjes
Kookinstructies
In een middelgrote kom, combineren maïsmeel, bloem, zout, peper, suiker en bakpoeder. Roer eieren en melk.
Verwarm olie in een diepe pan op middelhoog vuur. Plaats houten spiesen in worstjes. Rol worstjes in beslag tot goed bedekt.
Bak 2 of 3 maïs honden per keer gedurende 8 tot 10 minuten, of tot licht gebruind. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten