zaterdag 10 oktober 2009

Aziatisch Turkije gehaktbal Wraps

Deze verbazingwekkende Aziatische kalkoen gehaktbal wraps zijn lekker en leuk om te eten, ook. Kinderen die genieten van taco's zal de gingery gemalen kalkoen, lepelde in slabladeren met rijst en groenten, hou dan ondergedompeld in een pittige zoetzure saus. Voeg ons ei gebakken rijst aan uw maaltijd en top het af met onze chow mein druppel cookies voor een grote Chinese diner.

Ingrediënten
1 pond kalkoen
1 eetlepel lichte sojasaus
1 theelepel fijngehakte knoflook
2 theelepels gemalen verse gemberwortel
1 kopje bruine rijst
2 kopjes water
16 grote slabladeren
1 kopje geraspte wortelen
1 kop groene uien, in dunne plakjes gesneden
1 kopje gesneden radijs
1 kopje gesneden rode paprika
1/3 kopje lichte sojasaus
1/3 kopje water
3 eetlepels vers citroensap
2 theelepels fijngesneden knoflook
1 eetlepel fijngehakte verse gember
1 theelepel suiker

Kookinstructies
In een middelgrote kom, meng gemalen kalkoen, 1 eetlepel sojasaus, 1 theelepel gehakte knoflook en 2 theelepels gember. Vorm in 16 balletjes en rol in ovalen. Behandel en koel.
In een middelgrote pan op middelhoog vuur, combineren rijst met 2 kopjes water. Breng aan de kook, zet het vuur lager en laat 20 minuten sudderen, of tot de rijst gaar is.
Verwarm de grill of grill. Schik rijst, sla, wortelen, groene uien, radijs en rode paprika op een bord en leg elk in een kleine kom. In een middelgrote kom, meng 1/3 kopje sojasaus, 1/3 kopje water, citroensap, 2 theelepels knoflook, 1 eetlepel gember en suiker. Verdeel het deeg in 4 kleine dompelen kommen.
Thread twee gehaktballetjes op elke 10-inch spies. Grill of rooster voor 10 tot 12 minuten, draai af en toe bruin alle kanten. Als roosteren, lijn de grill pan met aluminiumfolie en afvoer vet na 6 minuten.
Om te eten, plaats een blaadje sla op de palm van uw hand, lepel op een beetje rijst, dan is een vlees-broodje, en een paar van de groenten. Oprollen en duik in dipsaus of lepel saus over.

Voedingswaarde
Porties per recept: 4
Hoeveelheid per dosering
calorieën: 409cal
totaal vet: 11.1g
cholesterol: 90 mg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten